Aspekti Plutona sa Lilitom

Aspekti Plutona sa Lilitom

Pluton u tranzitu sa Lilitom tranzit je poteškoća u svim segmentima života. Tokom ovoga tranzita dobro je prihvatiti situacije kakve jesu, i mirovati.

Pluton konjukcija Lilit tranzit je gdje poteškoće koje su pristigle nikako niste u stanju otkloniti. Svi pokušaji da se stabilizira vaš život, ne idu vam od ruke. tokom ovoga tranzita često je moguć gubitak posla ili nasljedstva.

Pluton sekstil Lilit tranzit je u kojem svoje stavove ne znate izraziti. Neki misle da ste kukavica ili da ne zaslužujete poziciju u poslu koju imate, pa često tokom ovoga tranzita vi patite.

Pluton kvadrat Lilit tranzit je u kojem je potreban vam veliki oprez u saobraćaju. Bez obzira što imate o sebi visoko mišljenje, ovaj tranzit vam donosi neplanirane izdatke.

Pluton trigon Lilit za vas je tranzit u kojem mijenjate svoje poglede na život, shvaćate da se morate prilagoditi. Teško podnosite nepravdu koja vam često bude nanešena, ali znate da trebate biti strpljivi.

Pluton inkonjukcija Lilit tranzit je u kojem vi osjećate vlastite strahove, bojite se nastalih poslovnih promjena, mislite da niste na njih spremni. Tokom ovoga tranzita trebate mirovati i samo se prilagođavati novonastalim situacijama.

Pluton opozicija Lilit tranzit je gdje ste čvrstih stavova i želja spremni da mijenjate sebe i sve oko sebe. Međutim, vaš stav nailazi na veliki otpor, stvara veliku nervozu i loše odnose u partnerskim ili poslovnim odnosima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)