Aspekti Neptuna sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti Neptuna sa Vertexom

Neptun u tranzitu sa Vertexom tranzit je odluka i dobrih namjera. Spremnost na nove početke tokom ovoga tranzita je za mnoge prekretnica u životu.

Neptun konjukcija Vertex tranzit je u kojem pronalazite vrijeme za bližnje i partnera. važna vam je podrška obitelji, spremni ste na nove početke, ako ste sami.

Neptun sekstil Vertex tranzit je u kojem želite promijeniti neke odluke koje su prepreka da ostvarite ono što želite kroz partnerske odnose. Često je u pitanju strah od ozbiljnih odnosa, pa tokom ovoga tranzita imate šansu se sa njim i suočiti.

Neptun kvadrat Vertex tranzit je vaših dobrih namjera i sklada sa okolinom, prihvaćanja od strane društva. Velikim zalaganjem tokom ovoga tranzita vi postižete priznanja u društvu, što godi vašem egu.

Neptun trigon Vertex tranzit je u kojem često iskazujete ljubomoru, nepovjerenje u ljubavnim odnosima. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita trebate poraditi na vlastitom stavu.

Neptun inkonjukcija Vertex za vas je vrlo značajan tranzit jer tokom ovoga tranzita moguće su odluke o preseljenju, sklapanju brakova ili odlukama o potomstvu. Vaš ljubavni život je skladan i uživate u svakom trenutku.

Neptun opozicija Vertex tranzit je u kojem vaše odluke su ono što je bitno za pokretanje vaših promjena u privatnom životu. Kroz čvrste stavove tokom ovoga tranzita, spremni ste na sve, pa i kompromise, ne bi li svoj život učinili kvalitetnijim

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)