Aspekti Neptuna sa točkom Fortune

horoscope guru

Aspekti Neptuna sa točkom Fortune

Neptun u tranzitu sa točkom Fortune tranzit je prihvaćanja nesavršestva, prilagodbe i dobrih namjera.

Neptun konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem obvaljate obiteljske ili partnerske odnose. Spremni ste prihvatiti svoja nesavršenstva i svom životu i ljubavi dati novu priliku. Moguća su pomirenja u ovom tranzitu sa bivšim partnerom.

Neptun sekstil točka Fortune aspekt u kojem vaša sreća je vaša obitelj i djeca. Sreću ste pronašli u malim stvarima, zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Važna vam je podrška partnera u poslovom polju, kako bi postizali ciljeve.

Neptun kvadrat točka Fortune aspekt je u kojem pronalazite sami sebe, svoje mane zamijenjujete vrlinama. Spremni ste da se mijenjate da ostvarite ljubavne želje. Vaš ljubavni život pun je akcija i strasti. Željni ste avantura i flertova.

Neptun trigon točka Fortune tranzit u kojem vi još tražite odgovore u svom ljubavnom životu. Shvaćate da su pogreške iza vas,ali niste spremni još da ih priznate. Nadmetanja u partnerskim odnosima su naglašena kroz ovaj tranzit.

Neptun inkonjukcija točka Fortune važan tranzit za vas u kojem ste još ranjivi i puni nepovjerenja. Vjerujete da sreća nije vas zaobišla, osjećate nalet samopouzdanja, vjerujete partneru. Ništa vam nije važnije u ovom tranzitu, osim da se osjećate voljeno.

Neptun opozicija točka Fortune aspekt u kojem ste spremni na nove početke. Vaša sreća je uz voljenu osobu, spremni ste na brak ili potomstvo. Važan vam je stav vašega partnera u svemu, ali još uvijek imate nastojite da i okolina i prijatelji  odobravaju vaše postupke.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)