Aspekti Neptuna sa Plutonom

horoscope guru

Aspekti Neptuna sa Plutonom

Neptun u tranzitu sa Plutonom tranzit je buđenja svijesti o okolišu, prirodi, biljnom i životinjskom svijetu,te također tranzit buđenja emocija. Tokom ovoga tranzita postoji jaka potreba da se počne kvalitetnije i zdravije živjeti.

Neptun konjukcija Pluton tranzit je koji nosi kod vas svijest o prirodnim katastrofama koje mogu uslijediti. Tranzit koji vas vodi do spoznaje života, prirode i njihovih vrijednosti.

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun kvadrat Pluton za vas je tranzit u kojem vaše životne vrijednosti su na prvom mjestu. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita, vaš um je slobodan i spreman primiti informacije o onome što je bitno za zdrav život.

Neptun trigon Pluton tranzit je u kojem vaša svijest o prirodi i globalnom zagađenju je vrlo jaka. za vrijeme trajanja ovoga tranzita zalažete se na sve načine da okolina prihvati te vaše stavove.

Neptun inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem ste vrlo bistri, samopouzdanje vam je jako. spremni ste dok traje ovaj tranzit posvetiti se istraživanju prirode i pronaći način kako da se uključite u neki društveni rad.

Neptun  opozicija Pluton tranzit je u kojem svjesno idete u sve što ima veze sa prirodom i pomaganjem životinjama. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita vi ste druželjubivi, ali i vrlo glasni o problemima prirode i biljnog i životinjskog svijeta.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)