Aspekti Neptuna sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Neptuna sa Medium Coeli

Neptun u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je poslovnih odluka i kreativnosti. Tokom ovoga tranzita poslovne situacije i prilike su ostvarive uz ipak veće zalaganje.

Neptun konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem shvaćate vaše pogreške i spremni ste krenuti dalje u poslu. Sa puno entuzijazma prihvaćate nove zadatke i postižete uspjehe.

Neptun sekstil Medium Coeli tranzit je gdje svojim vještinama i dobrom verbalnom komunikacijom postižete sve zacrtane ciljeve. Kolege vas poštuju, ali i to vam nije dovoljno, pa ponekad ste samokritični ne bi li iskazali vam još veće poštovanje.

Neptun kvadrat Medium Coeli tranzit je gdje ste spremni na nove izazove, posao shvaćate vrlo ozbiljno. Vaša snaga i mudrost, te kreativnost koju posjedujete tokom ovoga tranzita, osigurava vam dugoročno budućnost.

Neptun trigon Medium Coeli vama pokazuje u ovom tranzit smjer u kojem uz dosta zalaganja, ipak postižete rezultate. Konačno shvaćate da samo vlastitom voljom i željom, rezultati se mogu postići.

Neptun inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem vaša sva kreativnost okrenuta je prema onome što želite. Svojom voljom, ambicijama koje imate postižete sve što želite,

Neptun opozicija Medium Coeli tranzit je gdje svjesno ulazite u rizike, ali isto tako svaki rizik vama daje značajnu financijsku dobit. tokom ovoga tranzita želja za novcem i što boljom zaradom, vodi vas i do nekih loših osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)