Aspekti Mjeseca sa Venerom

aspekti mjeseca sa venerom

Mjesec u tranzitu sa Venerom aspekt je koji nije imun na uspone i padove u vezi. Ovaj aspekt stvara opći osjećaj sklada i kompatibilnosti.

Mjesec konjukcija sa Venerom aspekt je u kojem ste šarmantna, karizmatična osoba što potiče suprotni spol za velikim zanimanjem. Međutim bez obzira na to vaš ljubavni život ovisi o odnosima sa drugim ljudima, okolinom, obitelji ili kolegama,ako je tamo sve u redu tada i u ljubavi ćete osjećaje moći pokazati.

Mjesec sekstil sa Venerom tranzit je u kojem ste spremni na nove početke, također u ovom tranzitu vi razmišljate o novim odlukama, pa i početku zajedničkog života ili braku.

Mjesec kvadrat sa Venerom tranzit je za vas u kojem postoje ograničenja i poteškoće za ostvarenje vašega ljubavnog života. Ili ste poprilično sramežljivi ili imate prevelika očekivanja što dovodi do težeg ostvarenja ravnoteže u vašem ljubavnom životu.

Mjesec trigon sa Venerom značajan je tranzit kod vas u kojem dolazi di izražaja ona najdublja emocija i želja da je pokažete, naravno da vam bude i uzvraćena. Skloni ste romantici i maštoviti u ostvarenju svojih ljubavnih želja.

Mjesec inkonjukcija sa Venerom aspekt je u kojem očekujete ljubavna iznenađenja, maštate i skloni ste idealziranju voljene osobe. Vi ste sretna osoba, puna ljubavi, vjerujete u sve što vam druga strana kaže. Često u tom tranzitu ne vidite pravu istinu, pa dolazi do velikih razočarenja u vašem ljubavnom životu.

Mjesec opozicija sa Venerom aspekt je u kojem izražena je opasnost od javljanja raznih sukoba mišljenja, te nedovoljnog razumijevanja u odnosu sa partnerom. Važno je da ste na oprezu da se ti sukobi izbjegnu i ne poremete vaš ljubavni život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)