Aspekti Mjeseca sa Saturnom

horoscope guru

aspekti mjeseca sa saturnom

Mjesec u tranzitu sa Saturnom daje odgovore na teškoće emotivnog izražavanja, psihičke smetnje, povlačenje u sebe. Tranzit je nedostatka maštovitosti i emotivnog raspoloženja.

Mjesec konjukcija Saturn tranzit je u kojem evocirate neke loše uspomene iz prošlosti koje remete vam sadašnjost.  Ovaj tranzit upozorava vas da prevladate svoj pesimizam, okrenete se budućnosti i ostvarujete svoje ciljeve.

Mjesec sekstil sa Saturn aspekt je u kojem imate jaku samokontrolu i disciplinu i ostvarujete uspjeh u financijama i poslu. Na polju ljubavi imate jake emocije, ali također i nerealna očekivanja od strane voljene osobe.

Mjesec kvadrat Saturn tranzit je u kojem imate naglašene loše odnose sa partnerom, razlog tome je loša komunikacija koju vi teško ostvarujete u ovom tranzitu. Ovaj tranzit čini vas obeshrabrenom osobom punom nepovjerenja i sumnja.

Mjesec trigon Saturn aspekt je u kojem uz veće zalaganje možete postići ljubavnu sreću. Također u ovom aspektu možete popravljati obiteljske odnose koji su narušeni uz obostrane kompromise.

Mjesec inkonjkukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate popraviti ljubavne odnose. Vaši stavovi sada su staloženi, a voljena osoba ima razumijevanja za vaše ranije propuste.

Mjesec opozicija Saturn tranzit je u kojem izražena je opasnost od mogućih propusta u poslu, To je posljedica nedovoljne usredotočenosti na posao i poslovne obaveze. Nemate jasne ciljeve i niste zainteresirani za ono što radite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)