Aspekti Mjeseca sa Merkurom

aspekti mjeseca sa merkurom

Mjesec u tranzitu sa Merkurom iskazuje intuiciju, mogućnost izražavanja u komunikaciji i izražavanja vlastitih emocija.

Mjesec konjukcija sa Merkurom tranzit je za vas dobre međusobne suradnje između emocija i razuma. Također naglašena je i potreba za boljim izražavanjem misli i osjećaja. Imate jako dobro komunikaciju sa partnerom i okolinom.

Mjesec sekstil sa Merkurom odličan je tranzit koji vam daje sposobnost učenja, stjecanja znanja i napretka. Imate veliki potencijal za realizacijom svega što ste započeli.

Mjesec kvadrat sa Merkurom tranzit je u kojem nemate povjerenje prema drugima, narušena je komunikacija u svakom obliku zbog lošega samopouzdanja. Često ste u sukobu sa kolegama ili poslovnim partnerima, pa i samom okolinom.

Mjesec trigon sa Merkurom potiče kod vas snažnu volju za učenjem, za dobrom komunikacijom u svim segmentima. Vrlo dobro se snalazite u međuljudskim odnosima, poštovani ste od okoline i kolega.

Mjesec inkonjukcija sa Merkurom tranzit je u kojem ishitreno i naglo donosite loše odluke. Ne razumijete što se od vas očekuje, isto tako nemate razumijevanje za druge. Nepovjerljivi ste i svadljivi.

Mjesec opozicija sa Merkurom značajan je za vas tranzit u kojem pokušavate odvojiti emocije od poslovne strane. Često je to nemoguće jer u poslu je uvijek i većinom partner prisutan uz vas. Vrlo ste senzibilni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)