Aspekti Mjeseca sa Medium Coeli

horoscope guru

aspekti mjeseca sa medium coeli

Mjesec u tranzitu sa Medium Coeli pokazuje odabir karijere, pristup karijeri, što drugi misle o nama, što drugi o nama misle. Važan je tranzit talenata i prilika.

Sunce konjukcija sa Medium Coeli tranzit je kod vas velikih ambicija, vrlo lako dolazite do rukovodećih pozicija. Spremni ste na rizike da postignete ciljeve, a to vam i ide od ruke jako dobro.

Sunce sekstil  sa Medium Coeli za vas je tranzit vrlo povoljan. Imate i dovoljno financijskih sredstava i velikih ambicija da postižete u karijeri što ste naumili. Važna vam je stabilnost novčana, a imate uvijek i dobro zaleđe.

Sunce kvadrat sa Medium Coeli tranzit u kojem se suočavate sa problemima jer teško se prilagođavate timskom radu ili autoritetu. Bez obzira na to, ako posao vodite samostalno vi ćete postići uspjeh.

Sunce trigon sa Medium Coeli odličan je aspekt za vas u kojem sva vaša energija je usmjerena prema uspjehu. Vi sje željni zadataka, takmičenja i svakako svoje pobjede. Ništa vas ne može zaustaviti na putu do kojega krenete.

Sunce inkonjukcija sa Medium Coeli tranzit u kojem previše se oslanjate na tuđu pomoć, naročito partnera. Niste zadovoljni, nemate velike ambicije, ali ih krijete svojim autoritetom.

Sunce opozicija sa Medium Coeli  u ovom tranzitu u vašem uspjehu da bi ga postigli kao i karijeri važnu ulogu ima vaša obitelj. vi se oslanjate na nju, ali isto tako radite značajne iskorake da postanete slavna osoba. Važan vam je osjećaj da ste vi na vrhu.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)