Aspekti Mjeseca sa Marsom

aspekti mjeseca sa marsom

Mjesec u trazitu sa Marom naglašava emocije, čežnje i želje. Predstavlja izazov, izaziva napetost. Pokazuje gdje se trebate prilagoditi na emotivnom planu.

Mjesec konjukcija sa Marsom tranzit je kod vas koji pokazuje loše aspekte komunikacije naročito u ljubavi. Niste spremni na kompromise,i ne znate se izraziti, partner zbog toga stjeće pogrešan dojam o vama.

Mjesec sekstil Sa Marsom povoljan je tranzit u kojem potičete unutarnju snagu za postizanje vaših ciljeva. U ovom aspektu ostavljate jako dobar dojam kod suprotnog spola, kao i kod poslovnih kontakata.

Mjesec kvadrat sa Marsom aspekt je u kojem imate snažnu želju za dominacijom nad partnerom. Imate nepromišljene i impulzivne reakcije. Zbog ovog stanja imate poteškoće u ljubavi, netrpeljivost u ljubavnom životu.

Mjesec trigon sa Marsom aspekt je u kojem imate veliku želju istaknuti se u okruženju u kojem djelujete. spremni ste pomoći svakome. Vrlo ste energični i hrabri i voljni pomoći svima. Cijeni vas partner i okolina.

Mjesec inkonjukcija sa Marsom tranzit je u kojem pokušavate razumijeti obitelj i prijatelje. Čini vas sretnim što možete se pokazati i pomoći kad je to potrebno. tu je i naglašena velika tolerancija.

Mjesec opozicija sa Marsom aspekt je u kojem naglo mijenjate raspoloženja i mišljenje. Energični ste, svadljivi i teško se prilagođavate u društvo. Izbjegavate druženja, sreću nalazite u samoći.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)