Aspekti Mjeseca sa Jupiterom

horoscope guru

aspekti mjeseca sa jupiterom

Mjesec u tranzitu sa Jupiterom naglašava životni put, dojmove, nesigurnost, promjene.  Pokazuje primanje i davanje, pokazuje emocije.

Mjesec konjukcija sa Jupiterom tranzit je u kojem imate veliku moć pomagati drugima. Kroz svoje pozitivne stavove imate i mnogo pozitivnih rezultata. Važno je da pristupate ozbiljno ispunjavanju obaveza.

Mjesec sekstil sa Jupiterom aspekt u kojem imate snagu iskazati svoje emocije naročito u ljubavi. Lako postižete da pokažete naklonost prema nekome.

Mjesec kvadrat sa Jupiterom je za vas tranzit u kojem često mijenjate raspoloženje, idete iz krajnosti u krajnost. Jako teško kontrolirate svoje emocije što dovodi do problema u ljubavi.

Mjesec trigon sa Jupiterom  tranzit je u kojem možete predstaviti sebe u dobrom svjetlu bilo u ljubavi ili poslu. U ovom tranzitu ostvarujete dobru komunikaciju i predstavljanje.

Mjesec inkonjikcija sa Jupiterom aspekt je u kojem uz jako puno zalaganja postižete ciljeve. Imate dobre prijatelje koji su uz vas, što vama mnogo znači. Postižete poštovanje okoline i naklonost suprotnog spola.

Mjesec opozicija sa Jupiterom tranzit je u kojem ste suviše pesimistični. Ne vjerujete ni sebi ni drugima, U svakom  segmentu života nepovjerljivi ste, tražite samoću, mislite da su vas svi napustili.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)