Aspekti Mjeseca sa Hironom

mjesec u aspektima sa hironom

Mjesec u tranzitu sa Hiron predstavlja ranjivost, ali i mogućnost transformacije. Daje snagu i načine zaliječiti rane prošlosti, otvara nove životne puteve.

Mjesec konjukcija Hiron tranzit je u kojem ste uvijek naklonjeni drugima. volite pomagati, tražite načine da ugodite svima. vi ste u ovom aspektu spremni da se žrtvujete za druge. Vaše emocije i susjećanje su bitni za vaš osobni razvoj.

Mjesec sekstil Hiron aspekt je u kojem ste emotivni iscjeljitelj. Puni ste razumijevanja za druge, pokušavate ugoditi partneru. Vaš život je posvećen u ovom tranzitu drugima i njihovim potrebama.

Mjesec kvadrat Hiron aspekt je u kojem niste u mogućnosti pokazati što osjećate. Nemoćni ste i svadljivi. Ništa vas ne ispunjava, osjećate se napušteno. Vaša razmišljanja vraćaju vas u vašu prošlost koja je povod sadašnjim strahovima.

Mjesec trigon  Hiron za vas je vrlo optimističan tranzit. tu nalazite svoju utjehu, suočavate se sa vašom prošlošću, prihvaćate stvari onakvima kakve jesu. Sve loše ostavljate iza sebe, krećete puni samopouzdanja naprijed.

Mjesec inkonjukcija Hiron aspekt je u kojem tražite sebe. Vaše vrijeme i život u ovom tranzitu posvećeni su obitelji i bližnjima. Sreća je ono što je neophodno za razumijevanje vaših stavova,a nalazite je u krugu obitelji.

Mjesec opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)