Aspekti Mjeseca sa Ascendentom

Aspekti Mjeseca sa Ascendentom

Mjesec u tranzitu sa Ascendentom opisuje vanjsku stranu vaše ličnosti i način na koji vas drugi vide. Govori o tome kako ćete se snaći u raznim životnim okolnostima.

Mjesec konjukcija Ascendent tranzit je u kojem se osjećate slabim psihički i bez samopouzdanja. Jako ste osjetljivi,ali ne znači da ne možete postići bolje. Ali u ovom tranzitu ovisni ste o svojoj obitelji u kojoj tražite utočište i suosjećanje.

Mjesec sekstil Ascendent  aspekt je u kojem ste vrlo brižni, i maštoviti.  Drugi, okolina i prijatelji lako osjete tu vašu snagu i vole biti u vašoj blizini. Fleksibilni ste i intuivno podižete raspoloženje ljudi oko sebe.

Mjesec kvadrat Ascendent tranzit je u kojem teško ostvarujete sklad vaših načela i stavova i načina razmišljanja, sa vašim fizičkim nastupom.  Sve zbog toga što ste vrlo emotivni i vaše emocije zahtijevaju pozornost, odmah.

Mjesec trigon Ascendent aspekt je u kojem ste puni intuicije koja vas vodi. Biti u vašem društvu svakome imponira. Zabavni ste, voli vas okolina, ljudi, svatko pokušava biti entuzijasta poput vas.

Mjesec inkonjukcija Ascendent aspekt u kojem ne vidite izlaz sa svoje vlastite emocije. Niste sigurni što osjećate i za koga. Borite se sa raznim mišljenjima svoga razuma koje je ovom tranzitu puno nepovjerenja.

Mjesec opozicija Ascendent tranzit u kojem ste vrlo osjetljivi, emotivni i intuivni, vrlo brzo osjećate potrebe drugih. Često zbog toga nekad gubite kontakt sa svojim emocijama jer posvećujete previše brige za druge.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)