Aspekti Merkura sa Venerom

horoscope guru

aspekti merkura sa venerom

Merkur u tranzitu sa Venerom donosi iznenađenja, nova poznanstva, ulaske u nove veze, a kod zauzetih osoba i odluke o braku ili potomstvu.

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur sekstil Venera tranzit je za vas u kojem jako dobro izražavate svoje osjećaje u ljubavi. Harmonija ljubavnog života i partnerskih odnosa je skladna.

Merkur kvadrat Venera aspekt je koji kod vas izaziva turbulencije u ljubavi. Neusklađenost vaših misli i emocija dovodi do nesigurnosti, promijenjivosti vaših osjećaja, tako da često ne znate što očekujete u ljubavnom životu.

Merkur trigon Venera tranzit je u kojem ste usklađeni i emotivno i seksualno. Imate dobro razumijevanje sa voljenom osobom, vaša seksualnost dolazi do izražaja, a voljena osoba je zadovoljna vašom pažnjom.

Merkur inkonjukcija Venera tranzit je u kojem pokušavate uskladiti svoje emotivne i ljubavne potrebe sa partnerom, ali često dolazite u situaicje nepovjerenja. Niste spremni predati se u ljubavi u potpunosti.

Merkur opozicija Venera aspekt je u kojem često dolazite do nesuglasica i nerazumijevanja u ljubavnom životu. Potreban vam je oprez tokom ovog tranzita jer često on zbog lošeg aspekta može dovesti do prekida veze ili braka zbog utjecaja drugih osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)