Aspekti Merkura sa Uranom

horoscope guru

aspekti merkura sa uranom

Merkur u tranzitu sa  Uranom donosi nagle promjene u mišljenjima, nove zamisli, orginalnost. Sa druge strane on isto tako nosi sukobe sa osobama od autoriteta, pa čak i gubitka posla.

Merkur konjukcija Uran tranzit je u kojem imate veliku potrebu za druženjima, intelektualnim razgovorima. Često jasno i sa ciljem izražavate svoja mišljenja i stavove.

Merkur sekstil Uran značajan je za vas tranzit koji vam daje iznenadne promjene i to pozitivne u poslovno – financijskim prilikama. Brzo razmišljate i donosite zrele odluke.

Merkur kvadrat Uran tranzit je nepovoljan za vas u kojem imate loše komunikacije sa kolegama, nepromišljeno eksperimitiranje, koje vas dovodi u probleme. U ljubavnom polju ovaj tranzit daje vam iznenadne povoljne promjene, pa i iznenadni susret sa voljenom osobom.

Merkur trigon Uran aspekt je u kojem imate odlične šanse za ostavljanje dobrog dojma na poslovne suradnike i nadređene osobe. Vaše mišljenje se cijeni, čak su mogući i napredak u poslu ili povišica zbog ranijih zasluga i zalaganja.

Merkur inkonjukcija Uran aspekt je u kojem ne znate izraziti svoje stavove. Bezvoljni ste i puni pesimizma. Tražite neke nove mogućnosti u poslu i životu, ali vrtite se u krug.

Merkur opozicija Uran tranzit je u kojem upadate u žučne i teške rasprave sa osobama od autoriteta. Ne poštujete poslovna pravila, suprotstavljate se, arogantni ste. U ovom tranzitu moguć je i gubitak posla.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)