Aspekti Merkura sa točkom Fortune

aspekti merkura sa točkom fortune

Merkur u tranzitu sa  točkom Fortune pokazuje partnerske odnose bilo u poslu ili ljubavi, umijeće komunikacije i vještina.

Merkur konjukcija sa točkom Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru. Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Merkur sekstil sa točkom Fortune tranzit koji za vas predstavlja važnost novca. Novac vam je važan i činite sve da ga uvijek imate. Niste škrta osoba, često pomažete onima koji pomoć od vas zatraže. Ne hvalite se svojim bogatstvom, bez obzira na to, živite skromno.

Merkur kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Merkur trigon sa točkom Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Merkur inkonjukcija sa točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Merkur opozicija sa točkom Fortune tranzit je u kojem očekujete više pažnje u ljubavnim odnosima. Važna vam je vjernost, tada ste sretni. Često preispitujete vjernost partnera. Volite lagodan život koji si i možete priuštiti, pošto ste vrijedna osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)