Aspekti Merkura sa Saturnom

horoscope guru

aspekti merkura sa saturnom

Merkur u tranzitu sa  Saturnom predstavlja način razmišljanja, komunikacije. Također ovo je tranzit  u kojem je potrebno suočiti se sa osobama i situacijama prošlosti, da bi prevladali strahove.

Merkur konjukcija Saturn za vas je tranzit u kojem imate osjećaj da vrijeme jako sporo vam prolazi, da nemate vremena za sve ono što želite da postignete i naučite. Da bi si olakšali potrebna je veća samodisciplina da  bi se ostvarili vaši ciljevi.

Merkur sekstil Saturn aspekt je u kojem uz dovoljno vašega truda i zalaganja postižete uspjeh kako u edukaciji, tako i poslu. U ovom tranzitu vrlo lako namećete svoj autoritet drugima.

Merkur kvadrat Saturn za vas je tranzit u kojem nemate motivacije, pesimistični ste, nemate volje za ništa. Ne ide vam dok traje ovaj tranzit ni u ljubavi, osjećate kao da se sve okrenulo protiv vas.

Mars trigon Saturn tranzit je u kojem ste u poslu vrlo učinkoviti. Snalazite se dobro, dobro ste organizirani. Jako dobro uspostavljate komunikaciju sa drugima, što vam daje mogućnost edukacije i novih saznanja koje u poslu vam pomažu.

Mars inkonjukcija Saturn aspekt je u kojem sve više imate očekivanja u poslovnom polju, želite nova promaknuća ili pohvale. Spremni ste i na promjene, ako one donose i financijska poboljšanja.

Merkur opozicija Saturn aspekt je u kojem ste opterećenim nekim situacijama ili osobama iz svoje prošlosti. To vas ometa da u ovom tranzitu teže se usredotočite na vlastite potrebe i obaveze.  Nemate snage suočiti se sa stvarima prošlosti što dovodi do pesimizma i depresije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)