Aspekti Merkura sa Plutonom

horoscope guru

Aspekti merkura sa plutonom

Merkur u tranzitu sa  Plutonom tranzit je u kojem su naglašene sposobnosti komunikacije, vlastitih strahova, onoga što osoba pokušava ostvariti. Pokazuje kako se snalazite u lošim i opasnim sitacijama.

Merkur konjukcija Pluton tranzit je u kojem ste željni intelektualnog saznanja, učenja, zanimaju vas sve oblasti života. Učite sa lakoćom i uspješni ste u društvenim događanjima.

Merkur sekstil Pluton aspekt je u kojem težite osobnoj transformaciji. Imate jaku moć uvjeravanja, okolina vas sluša sa pozornošću, poštuje vaše izjave.

Merkur kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog zatvorenosti u komunikaciji, ostavljate dojam često tajanstvene osobe. Okolina misli da niste spremni na kompromise,m a vi se osjećate usamljeno i utučeno tokom ovoga tranzita.

Merkur trigon Pluton tranzit je u kojem često imate snage da ostvarite i pokrenete neke osobne stvari iz privatnog ili poslovnog segmenta. Tokom  trajanja ovog tranzita moguće je da ćete ostvariti neke stvari za kojima dugo čeznete.

Merkur inkonjukcija Pluton aspekt je u kojem savladavate poteškoće sa lakoćom. Vaši ciljevi realni su vašim željama. Imate jaku moć zapažanja, intuicije i posredništva među drugima.

Merkur opozicija Pluton tranzit je u kojem često upadate u verbalne sukobe i rasprave,naročito sa osobama od autoriteta. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita moguća je i opasnost od donošenja neke loše i ishitrene odluke koja može donijeti i posljedice životnih prilika.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)