Aspekti Merkura sa Neptunom

horoscope guru

aspekti merkura sa neptunom

Merkur u tranzitu sa  Neptunom naglašava sposobnost komunikacije, kreativnosti, pojačava maštovitost i intuiciju.

Merkur konjukcija Neptun tranzit je u kojem ste puni mašte i kreativnosti, dobro se izražavate.  Vaše misli i osjećaji u punoj su snazi, znate što želite. Ipak za vrijeme trajanja ovoga tranzita moguće su i nerealne želje uz poslovne odluke.

Merkur sekstil Neptun tranzit je u kojem vi i riječima i svojim ponašanjem vrlo dobro pokazujete u ljubavi ono što osjećate. Također očekujete i od voljene osobe da vam uzvrati istom mjerom.

Merkur kvadrat Neptun aspekt je u kojem imate prevelika očekivanja, koja nisu realna i zbog čega često dolazi do razočarenje kod vas. Sa takvim tranzitom često se skloni pesimizmu.

Merkur trigon Neptun aspekt je u kojem postižete odlične rezultate u svom stvaralaštvu. Znate što želite i to znate i svojim djelima i riječima pokazati. Poslovno ste na vrhuncu, a radna okolina vas cijeni.

Merkur inkonjukcija Neptun tranzit je u kojem savladavate sve prepreke koje su pred vama. Borite se i vjerujete u svoj uspjeh, a važna vam je u tome i podrška obitelji. U ovom tranzitu moguće je da zbog velikih ambicija postignete napredovanje u poslu.

Merkur opozicija Neptun aspekt je u kojem je moguće da u poslu donosite loše odluke u lošem trenutku. Također u ljubavi previše ste skloni idealiziranju partnera što dovodi do čestih ljubavnih razočarenja.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)