Aspekti Merkura sa Medium Coeli

aspekti merkura sa medium coeli

Merkur u tranzitu sa  Medium Coeli tranzit je u kojem radite na sebi, u kojem ste u prilici da ostavljate dobar dojam na okolinu. U ovom tranzitu pokazane su vaše verbalne komunikacje.

Merkur konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem ste društveni i vrlo uspješno uspostavljate kontakte i poznanstva. Težite druženju i novim idejama, maštoviti ste i ljudi vas cijene.

Merkur sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem vam je najvažnija karijera. Tu ste posvećeni i emocijama i maštom, apsolutno j na prvom mjestu vaš uspjeh. U tome i imate uspjeha, ostvarujete ciljeve sa lakoćom, samouvjereni ste.

Merkur kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće da se uklopite u radnu okolinu. Ne prihvaćate ničije mišljenje, puni ste sebe i arogantni. Vrlo često imate velike poteškoće u komunikaciji.

Merkur trigon Medium Coeli tranzit je u kojem imate jak odobre komunikacijske sposobnosti. U poslu ste odličan pregovarač, imate snagu pokrenuti i osobe oko sebe. Vi ste oslonac drugima, maštoviti i sretni.

Merkur inkonjukcija Medium Coeli aspekt u kojem dijelite svoje emocije sa krivim ljudima. Nastojite se uklopiti među ljude, ali zbog lošeg samopouzdanja često ste izigrani i prevareni.

Merkur opozicija Medium Coeli aspekt je za vas u kojem vaša obitelj ima veliki utjecaj na vaš život. Ograničeni ste u svemu jer obitelj pokušava da u svim poljima života vas kontrolira, naročito u poslu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)