Aspekti Merkura sa Marsom

horoscope guru

aspekti merkura sa marsom

Merkur u tranzitu sa Marsom lako donosi nesporazume i svađe. U ovom tranzitu važno je biti mudar, staložen i razmisliti dobro prije donošenja važnih odluka.

Merkur konjukcija Mars za vas je tranzit naglih poboljšanja, poduzimanja konstruktivnih koraka, poboljšanja vaše naročito ljubavne situacije. Za vrijeme ovog tranzita vi ste puni poleta i energije.

Merkur sekstil Mars aspekt je u kojem sada ste spremni učiniti ono što ste dugo odgađali ili planirali, sada ste spremni, puni ste energičnosti. Uz dosta strpljenja, vaše želje mogle bi biti ostvarene.

Merkur kvadrat Mars tranzit koji vam nosi velike probleme i neslaganje u ljubavi, obiteljskim odnosima, ali i na poslu. Moguća je i izražajna ozljeda vaših emocija zbog nekih loših upućenih kritika. Također tu je velika opasnost od prekida veze ili braka.

Merkur trigon Mars aspekt je u kojem ste puni radnog elana, vaše intelektualne sposobnosti su u snazi, energični ste, puni entuzijazma. U ovom tranzitu uspješni ste u poslovnim pregovorima, odlukama i komunikacijama sa poslovnim partnerima.  U ljubavnom polju tražite više strasti i uzbuđenja.

Merkur inkonjukcija Mars tranzit je u kojem često želite promijeniti način života, ali nikako da se odlučite kako. Vaše želje ovisne su u ovom tranzitu o vašoj obitelji. Niste samostalni, čekate i tražite da netko odlučuje umjesto vas.

Merkur opozicija Mars aspekt je u kojem nemate ambicija, neopredjeljeni ste, nezadovoljni, nemate motivacije. U ovom tranzitu morate biti vrlo prezni jer vaša razdražljivost mogla bi donijeti probleme u važnim životnim odlukama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)