Aspekti Marsa sa Saturnom

horoscope guru

Aspekti Marsa sa Saturnom

Mars u tranzitu sa Saturnom tranzit je koji nosi razne neprilike koje se najviše tiču poremećenih odnosa, bilo obiteljskih, bilo na poslu. Tokom ovog tranzita naći se na pravom  mjestu u pravo vrijeme, za neke je velika sreća.

Mars konjukcija Saturn pod utjecajem ovog tranzita možete imati naglašenija napetost u ponašanju a također vi osjećate i razna ograničenja. Teško se prihvaćate bilo kakvog posla.

Mars sekstil Saturn za vas ovaj tranzit donosi preduzetnost, pojačanu energičnost i ambicioznost tako da može potpomoći da se  aktivirate na pravi način. Često vam je od velike važnosti podrška obitelji.

Mars kvadrat Saturn  kod vas ovaj tranzit može ispoljiti svoje negativne strane i bitno otežati ostvarenje ciljeva ukoliko ste previše nestrpljivi i ukoliko teže kontrolira svoje ponašanje.

Mars trigon Saturn ovaj tranzit vama  nudi niz povoljnosti i ukazivanje novih šansi ukoliko se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Mars inkonjukcija  tranzit je u kojem težite da ostvarite veće prihode i poslovne šanse. Tražite i mogućnosti novih stjecanja znanja u svrhu vlastite kvalitete vaših sposobnosti.

Mars opozicija Saturn ovaj tranzit  za vas nagovještava izraženiju opasnost od iznenadnog javljanja prepreka, loše komunikacije i pogoršanja međuljudskih odnosa. Na poslovnom planu naročito možete ispoljiti svoje nepovoljnosti ukoliko  čekate da se neke neispunjene obveze previše nagomilaju.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)