Aspekti Marsa sa Plutonom

horoscope guru

Aspekti Marsa sa Plutonom

Mars u tranzitu sa Plutonom tranzit je u kojem dolazi do izražaja čovjekova nutrina, strahovi, ali i spremnost za ambicije.  Ovaj tranzit može pokazati i tamnu stranu karaktera.

Mars konjukcija Pluton tranzit u kojem vaša sposobnost da se usredotočite na zadatak ili cilj je nevjerojatna. Kad ste inspirirani, vi privlačite veliku količinu snage i odlučnosti. Ali toliko možete biti usmjereni na jedan cilj, da se lako gubite i postajete opjednuti.

Mars sekstil Pluton za vas je tranzit u kojem ste odlučni, određeni i strastveni. Za vas, život je sve ili ništa, ali ste i zbunjeni, a možda i nestrpljivi s drugima koji rade stvari polovično. Vi ste svakako strastvena osoba i posjedujete fascinantnu auru.

Mars kvadrat Pluton ovo je za vas  snažan aspekt sugerira na krajnosti ponašanja, ili prolazak kroz krize. Vama nasilje ili zlostavljanje nisu strani. Kroz svoje iskustvo naučili ste samokontrolu i samosvijest, tako da ste bolje opremljeni da se bavite s tim krajnostima.

Mars trigon Pluton tranzit u kojem i dalje gledate kako da iskoristite osobe koje su vam bliske. Skloni ste prevarama i lažima za postizanje ciljeva.

Mars inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem ste vrlo impulzivni i nagli, pokušavate voditi tuže živote, ne mareći za posljedice. Često u ovom tranzitu dolazite u sukobe sa zakonom.

Mars opozicija Pluton tranzit u kojem prevladavate strahove, pokušavate se riješiti vrlo uspješno loših navika iz prošlosti. Svjesni ste da ipak opraštanje je ono što i vama može dati nove i bolje životne vidike.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)