Aspekti Marsa sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Marsa sa Medium Coeli

Mars u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je u kojem postoje određene prepreke u poslovnom napredku, stvari se ne razvijaju kako trebaju. Tokom ovoga tranzita važno je zadržati pribranost da bi se ambicije kasnije ostvarile.

Mars konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem imate energije, radite na svojim ciljevima.  Postižete velike uspjehe zahvaljujući svojoj borbenosti i srčanosti.

Mars sekstil Medium Coeli za vas je tranzit u kojem lako preuzimate borbu, uspješni ste i imate solidnu karijeru. Vrlo dobro se znate izboriti za ono što želite.

Mars kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem se trudite, ambiciozni ste, ali u poslovnom segmentu drugi vas ne razumiju što želite. To kod vas stvara određene frustracije i nezadovoljstva.

Mars trigon Medium Coeli tranzit je u kojem vaši poslovni napori i upornost ipak dolaze do odaziva pozitivnog u kojem ipak uspijevate dobiti zasluženu pohvalu. U ovom tranzitu velika je mogućnost kolegijalnog rivalstva.

Mars inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem imate jake ambicije, međutim ne dolazite do ciljeva odmah. tokom ovoga tranzita važno je da shvatite da mora proći vrijeme kako bi se vaše ambicije realizirale.

Mars opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem ste impulzivni i vaše inicijative ne dolaze do rezultata. Tokom ovoga tranzita u vašem uspjehu, uveliko vas može kočiti utjecaj vlastite obitelji.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)