Aspekti Marsa sa Jupiterom

horoscope guru

Aspekti Marsa sa Jupiterom

Mars u tranzitu sa Jupiterom tranzit je u kojem postoji snažna želja za dokazivanjem, usavršavanjem znanja. Tranzit koji daje mogućnost napretka i potpomaže ostvarenje željenih uspjeha.

Mars konjukcija Jupiter za vas je tranzit koji najavljuje financijski uspjeh. Označava vas kao  energičnu, snalažljivu iskrenu, otvorenu i avanturističku osobu.

Mars sekstil Jupiter  tranzit je  koji vam unosi nemir i dosadu u život. Vi trebate partnera koji može držati korak sa vama i koji doista razumije vašu ljubav prema intelektualnim izazovima.

Mars kvadrat Jupiter kod vas je tranzit koji donosi veliku impulzivnost, razigranost i odvažnost. Vi se često pokušavate dokazati drugima i/ili sebi. Želite uzbudljiva iskustva i rijetko ste zadovoljni sa svojim životom kakav jeste.

Mars trigon Jupiter tranzit u kojem tražite  sklad između intelekta i fizičke snage, i vi lako možete postići svoje ciljeve u životu. Drugima se čini da  imate sreće, ali Vi znate iskoristiti svoje talente za postizanjem željenih rezultata.

Mars inkonjukcija Jupiter tranzit je pun iznenađenja u kojima znate iskoristiti svaku poslovnu šansu. Znate što želite i kome se možete obratiti za pomoć, da uspijete u svojim nakanama.

Mars opozicija Jupiter tranzit u kojem sređujete sve što ima veze sa vašim emotivnim životom. Ne dopuštate da miješate ta dva polja, niste spremni na kompromise, posao i karijera su vam na prvom mjestu.

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)