Aspekti Marsa sa Ascedentom

horoscope guru

Aspekti Marsa sa Ascedentom

Mars u tranzitu sa Ascedentom tranzit je dubokih psiholoških promjena raspoloženja. Tranzit koji ima prisutnu želju agresivnijeg izražavanja.

Mars konjukcija Ascendent tranzit je koji vam  daje ovim smisao za vodstvo.Vi se borite za ono što želite, a vaša neovisnost vam je jako bitna.

Mars sekstil Ascendent tranzit je u kojem pristupate životnim problemima sa puno entuzijazma.  Morate biti stalno u pokretu inače ste nervozni i napeti.  Razvijanjem samodiscipline možete poboljšati vlastitu kreativnost.

Mars kvadrat Ascendent tranzit koji vam nosi neprimjereno ponašanje prema drugima, ne razmišljate što govorite i drugima nanosite svojim riječima bol.

Mars trigon Ascendent tranzit je u kojem ste neovisni i imate jaku volju.  Svjesni ste koliko vrijedite i u tome ne trebate ničiju potvrdu. Uživate u sportu, vaš život je zaista tokom ovog tranzita ispunjen.

Mars inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem vaše odluke utječu na okolinu ili obitelj. Sitničavi ste i arogantni što često vodi vas do verbalnih sukoba sa drugima. Tokom ovoga tranzita dobro je da naučite kontrolirati svoj ego.

Mars opozicija Ascendent  za vas je loš tranzit u kojem privlačite nestabilne situacije, stvarate si neprijatelje, te loše i provakotivne scenarije u životu.  U ovom tranzitu volite rasprave i svađe, i nikad ne postavljate pitanja, što, i zašto, već odmah krećete u napad.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)