Aspekti Lilita sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti Lilita sa Vertexom

Lilit u tranziti sa Vertexom tranzit je koji ispoljava iskrene želje u ljubavi i partnerskim odnosima.

Lilit konjukcija Vertex aspekt je koji kod vas indicira duboku želju za grubom, nesputanom strasti. Unutarnja drama uključuje opsesivnu želju za istinom, avanturom i uzbuđenjem, istraživanjem novih teritorija.

Lilit sekstil Vertex aspekt je u kojem senzualno volite i pohlepni ste za vašom cijenjenom imovinom. Vaša unutarnja osjetila imaju interakciju u kojoj ste sposobni materijalne stvari pretvoriti u umjetnička, uzvišena i elegantna djela.

Lilit kvadrat Vertex aspekt je u kojem imate sveopću potrebu komuniciranja s partnerom. Intimnost je jednaka komunikaciji. Ako vam je partner suptilan i govori gestama, vi to ne vidite. Zato vam treba komunikacija.

Lilit trigon Vertex tranzit je kod vas konstantne želje za osjećajem neodoljivosti i nezamjenjivosti na svim nivoima intimnosti. Ono što drugi vide u vama nikad nije ono što dobiju, uvijek ima nešto više.

Lilit inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem imate internu potrebu interakcije sa partnerom. Vaš neizgovoren koncept intimnosti povezuje Vas i partnera na mističan način. vaša seksualnost je intenzivna.

Lilit opozicija Vertex tranzit je koji kod vas idicira potrebu za partnerom koji će Vas razumijeti i poduprijeti. Potpuna unija će imati elemente socijalnog statusa i moći. Partner mora ispuniti ove potrebe.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)