Aspekti Lilita sa Sjevernim mjesečevim čvorom

horoscope guru

Aspekti Lilita sa Sjevernim mjesečevim čvorom

Lilit u tranziti sa Sjevernim mjesečevim čvorom tranzit je neprilika, loših odluka, gubitka posla i ljubavnih problema.

Lilit konjukacija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem prolazite vrlo loše trenutke u životu. Ovo je tranzit u kojem ste u tuzi zbog gubitka neke drage osobe, ne zanima vas ništa i niste spremni niti za bili kakva druženja.

Lilit sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prolazite kroz teška ljubavna razočarenja, prekid veze ili braka.  Iako ste svjesni da je tako moralo biti, vi ste vrlo razočarani i krivite drugu stranu za sve probleme.

Lilit kvadrat Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem nemate nikakve mogućnosti u poslu da napredujete.  Ako ste bez posla nećete ga ni naći tokom ovoga tranzita, ako imate posao razočatat ćete se jer netko drugi će biti nagrađen, a vi ste zaslužni za to.

Lilit trigon Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem se osvećujete osobi koja je u prošlosti loše postupila uz poslovne odnose prema vama. Mislite da će vam ovo donijeti zadovoljstvo i ne marite za posljedice.

Lilit opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem okrivljujete voljenu osobu za probleme u kojima ste se našli. Tražite krivce u drugima, ne shvaćajući da ste sami krivi za ovu lošu situaciju.

Lilit opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem svi pokušaji da poslovno napredujete dolaze na barijere. Ništa vam ne ide od ruke, moguće je i da ostajete bez posla tokom ovog tranzita.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)