Aspekti Lilita sa Medium Coeli

Aspekti Lilita sa Medium Coeli

Lilit u tranziti sa Medium Coeli tranzit je strasti, zavođenja, ali također može se odnositi i na promjene situacija u životu i susrete sa važnim ljudima.

Lilit konjukcija Medium Coeli tokom trajanja ovog tranzita često možete osjećati snažniju potrebu za otvorenim ispoljavanjem svojih nježnih i strastvenih osjećaja u ljubavi kao i za češćim čulnim kontaktima u ljubavnoj vezi ili u braku.

Lilit sekstil Medium Coeli za vas je bitan tranzit. Za vrijeme trajanja ovog tranzita možete u ljubavi priželjkivati / očekivati kraljevski tretman od voljene osobe kako biste se osjetili posebnim.

Lilit kvadrat Medium Coeli za vas ovaj tranzit potpomaže težnju za predstavljanjem sebe i svojih kvaliteta u pravom svjetlu tako da za vrijeme trajanja ovog tranzita možete imati više samopouzdanja.

Lilit trigon Medium Coeli tranzit je u kojem  za vrijeme trajanja ovog tranzita poželjno je i izbjegavanje gordosti i prkosnog ponašanja, inaćenja i želje za prekomjernom dominacijom i za pretjeranim kontroliranjem situacije u ljubavnoj vezi ili braku.

Lilit inkonjukcija Medium Coeli tijekom trajanja ovog tranzita moglo bi Vam biti znatno lakše privući pažnju na sebe i da ostvarite svoje želje u ljubavi dok, što se tiče novca, na financijskom planu ovaj tranzit često donosi mogućnost za veći priljev novca.

Lilit opozicija Medium Coeli ovaj tranzit nerijetko ukazuje na postojanje izraženije opasnosti od javljanja snažnije disharmonije u ljubavnoj vezi ili braku uslijed mogućeg javljanja raznih nesporazuma, rasprava i sukoba mišljenja oko načina raspolaganja novcem.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)