Aspekti Lilita sa Ascendentom

horoscope guru

Aspekti Lilita sa Ascendentom

Lilit u tranziti sa Ascendentom tranzit je preosjetljivosti i donošenja loših odluka.  

Lilit konjukcija Ascendent kod vas ovaj aspekt potpomaže bolje ostvarenje onih ciljeva koji iziskuju više ulaganja i veći napor.

Lilit sekstil Ascendent aspekt je koji vam nosi moguću  izraženiju opasnost od preosjetljivosti i od češćeg donošenja odluka pod snažnijim utjecajem emocija i podsvjesnih želja što može dovesti do nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću i do javljanja veće nesigurnosti i razočaranja.

Lilit  kvadrat Ascendent aspekt je kod vas u kojem  može biti naglašenija potreba za boljim izražavanjem misli, osjećaje i osobnih stavova u obliku pisanja ili putem ostvarenja usmene međuljudske komunikacije.

Lilit trigon Ascendent tranzit je u kojem je moguća je izraženija opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije u međuljudskim odnosima iz razloga što osoba može imati snažniji dojam da je nitko ne razumije pa uslijed toga može imati neprimjerene i brze reakcije i biti osjetljivija mišljenja.

Lilit inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem moguće je učestalije javljanje prepreka kod raznih planiranja, stoga je potreban dodatan oprez i učinkovitije izbjegavanje paničnog ponašanja i ishitrenih odluka.

Lilit opozicija Ascendent za vas ovaj aspekt daje podršku novim počecima a nerijetko može ispoljavati povoljnosti i kod planiranja zajedničkog bračnog života kod ljubavnih partnera.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)