Aspekti Jupitera sa Uranom

horoscope guru

Aspekti Jupitera sa Uranom

Jupiter u tranzitu sa Uranom tranzit je u kojem dolazi do izražaja kreativnost, entuzijazam i energičnost. Tokom ovoga tranzita mogućnosti su za poboljšanje odnosa i ostvarenje sreće.

Jupiter konjukcija Uran  tranzit u kojem vama sreće dolazi sa svih strana. vi tokom ovoga tranzita zračite srećom, sve što poželite to i ostvarujete.

Jupiter sekstil Uran tranzit u kojem vi imate puno prirođenom entuzijazma, jednostavno privlačite sreću u svoj život, ljudi obožavaju biti u vašem društvu.

Jupiter kvadrat Uran  tranzit u kojem za vas postoji sukob između potrebe za biti uspješan i oslobađanja unutarnje napetosti. Dio poteškoća leži u nepravilnom protoku energije koji uzrokuje želju za odustajanjem prije postignuća cilja.

Jupiter trigon Uran tranzit je u kojem ste puni energije, prirodni vizionari koji ostvaruju sve što požele. Vaš entuzijazam zarazan je i za vašu okolinu koja ga jako dobro prihvaća.

Jupiter inkonjukcija Uran tranzit je kod vas u kojem pokušavate uhvatiti korak sa partnerom i obavezama koje imate. Uskraćujete sebi vrijeme za sebe, ali važnije je da usrećujete druge.

Jupiter opozicija Uran  tranzit je u kojem se suočavate sa vlastitim uvjerenjima i izražavanjem. Dolazite nekad u sukob sa drugima zbog vaših stavova, ali imate izrazito naglašeni intelekt tokom ovog tranzita, tako da ste i dinamični i energični.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)