Aspekti Jupitera sa Neptunom

horoscope guru

Aspekti Jupitera sa Neptunom

Jupiter u tranzitu sa Neptunom tranzit je koji donosi uspjehe, agresivniji pristup stvarima. Tokom ovoga tranzita česta su maštanja, želje, ali i sukobi ličnosti jer realnost je drugačija od maštanja.

Jupiter konjukcija Neptun tranzit je koji vam donosi i pozitivne i negativne osobine.  Težite pretjerivanju, idealizmu, kreativnosti i naivnosti.

Jupiter sekstil Neptun tranzit je u kojem nadahnuti ste religiji i spirituralizmu, te i mističnim stvarima. Volite filozofiju tako da religiju tumačite na svoj određen način.

Jupiter kvadrat Neptun tranzit je u kojem volite maštati, sanjariti, imate dosta kreativne energije. Tokom ovoga tranzita dolazi i do problema jer nikako svoje snove ne možete ostvariti u realnosti.

Jupiter trigon Neptun tranzit je u kojem ste posvećeni misticizmu, svemu onome što ima veze sa mistikom i religijom. Obožavate tokom ovoga tranzita biti u centru pažnje svojim stavovima, koji ponekad su daleko od realnosti.

Jupiter inkonjukcija Neptun za vas je tranzit u kojem dolazite do spoznaja svoje osobnosti. suočavate se sa vlastitim ja, te pokušavate shvatiti zašto ste neke stvari i ljude maknuli iz svog života. tokom ovoga tranzita naglašena je vaša intuicija.

Jupiter opozicija Neptun tranzit je u kojem puno maštate i pokušavate maštu pretvoriti u stvarnost, što nikako ne ide zajedno. Često ste razočarani jer ne ostvarujete ono što želite. to ponekad tokom ovoga tranzita kod vas pokreće frustracije.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)