Aspekti Jupitera sa Ascendentom

horoscope guru

Aspekti Jupitera sa Ascendentom

Jupiter u tranzitu sa Ascendentom tranzit je koji izaziva i nosi osjećaj poletnosti, sigurnosti, tranzit koji nosi prosperitet.

Jupiter konjukcija Ascendent tranzit je koji nosi optimizam i vašu vjeru u život. Jako dobro znate ostvariti svoje ciljeve i uporni ste u tome. Tokom ovoga tranzita bitno je da ne obećajete nešto u što niste sigurni da možete ispuniti.

Jupiter sekstil Ascendent za vas je tranzit u kojem pokazujete oduševljenje u svemu što radite i prenosite pozitivne vibracije i na druge. Veseli ste, zanimljivi i ljudi vas lako prihvaćaju.

Jupiter kvadrat Ascendent tranzit je u kojem vam nedostaje samokontrole. Ekstremno pretjerujete u svemu. Želite biti vođa, želite biti na vrhu, ali niste svjesni da takav stav utječe na vaš život.

Jupiter trigon Ascendent tranzit je u kojem imate mnogo dobre volje i želje u svemu što radite, prihvaćeni ste od okoline koja vas cijeni. Vaš entuzijazam je zarazan i prihvaćen.

Jupiter inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem ne birate sredstva da postignete što želite. Putem do vlastitog uspjeha gazite sve pred sobom. tokom ovoga tranzita potreban je oprez jer pohlepa bi vas mogla koštati u konačnici samog zdravlja.

Jupiter opozicija Ascendent tranzit jek oji vam daje profinjenost, razumijevanje prema kolegama, mada zbog profinjenosti mogu se desiti i situacije da kolege nisu svjesni da li im želite dobro.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)