Aspekti Jupitera sa Plutonom

Aspekti Jupitera sa Plutonom

Jupiter u tranzitu sa Plutonom tranzit je u kojem često dolazi do sukoba sa okolinom jer postoje poteškoće u shvaćanju realnosti života i vlastitih stavova..

Jupiter konjukcija Pluton za vas je tranzit  koji omogućuje razvijati svoje prirodne talente relativno lako, primjenjujući ih u koncentriranom i određenom pristupu prema ostvarivanju ambicija.

Jupiter sekstil Pluton tranzit je u kojem ste puni optimizma, pozitivni i gledate i tako na život. Tokom ovoga tranzita vas i vaše ambicije baš ništa ne može pokolebati.

Jupiter kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog svojih stavova i filozofije često dolazite u sukob sa drugima. Vaša razmišljanja i stavovi daleko su od suvremenog života i razvoja.

Jupiter trigon Pluton tranzit je u kojem vama vlada optimizam, pozitivna razmišljanja i jaka volja. Tokom ovoga tranzita spremni ste na sve poduhvate i izazove koji su pred vama, i nikako u njima niste neuspješni.

Jupiter inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem vaša energija pada, dolazite do sukoba sa okolinom i poslovnim partnerima. Mislite da nitko ne razumije vaše stavove, ali niste svjesni da baš ti krivi stavovi dovode do sukoba.

Jupiter opozicija Pluton za vas je tranzit u kojem ste često u sukobu sa drugima zbog svojih stavova i razmišljanja. Nikako ne možete tokom ovoga tranzita prilagoditi se realnom životu jer ne shvaćate da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)