Aspekti Jupitera sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Jupitera sa Medium Coeli

Jupiter u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je uspjeha i napretka. Tokom ovoga tranzita postižu se uspjeh i u poslu i poslovanju, te ubiru plodovi minulog rada. 

Jupiter konjukcija sa Meduim Coeli tranzit je koji vam nosi dobru financijsku situaciju, uspjeh. Tokom ovoga tranzita posvećeni ste stjecanju novca i dobre zarade.

Jupiter sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem se dobro prilagođavate u društvu i poslu. Tokom ovoga tranzita postižete poslovne uspjehe i prihvaćeni ste od ljudi.

Jupiter kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem ste često skloni suprotstavljati se autoritetu, često ste u sukobu sa nadređenima. Tokom ovoga tranzita nedostaje vam umjerenosti i realistično gledanje na život.

Jupiter trigon Medium Coeli trazit je koji donosi dobro prilagodbu u društvo i poslovno okruženje. Spremni ste tokom ovoga tranzita prihvaćati kritike, ne bi li postizali bolje uspjehe. Imate jako dobre suradnje sa kolegama.

Jupiter inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem svojim pozitivnim stavom postižete napredak. cijenjeni ste i rado u društvi istomišljenika. tokom ovoga tranzita spremni ste ubrati plodove prethodnog zalaganja.

Jupiter opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem zbog pretjerane ambicioznosti dolazite u sukobe i sa okolinom, ali i u sukobe sa vlastitom obitelji. tokom ovoga tranzita niste spremni na nikakve kompromise.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)