Aspekti Hirona sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti Hirona sa Vertexom

Hiron u tranzitu sa Vertexom tranzit je sklada u ljubavi, dobrih partnerskih odnosa i spremnosti za nove početke.

Hiron konjukcija Vertex aspekt je u kojem ljubavni život vam je vrlo važan. Posvećeni ste voljenoj osobi i obitelji i ona vam je utočište od problema. Sklad sa voljenom osobom daje vam snagu.

Hiron sekstil Vertex aspekt je kod vas koji ukazuje na vaše želje koje jako dobro usklađujete sa voljenom osobom. Vaš ljubavni život ima konačno smisao i daje vam stabilnost.

Hiron kvadrat Vertex aspekt je u kojem spremni ste na nove početke u ljubavi. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i spremno prihvaćate udvaranja. tokom ovoga aspekta mogućnost je ulaska u brak.

Hiron trigon Vertex tranzit je u kojem imate ljubavnog poleta, vi se zaljubljujete vrlo brzo. Ljubav i pripadnost nekome, vrlo vam je važna i znate sačuvati partnerski odnos.

Hiron inkonjukcija Vertex aspekt je u kojem uživate u ljubavnoj igri sa voljenom osobom. Vaša strast daje vam nove poticaje da vaš partnerski odnos izgradite do savršenstva.

Hiron opozicija Vertex tranzit je u kojem ste zaljubljeni i vjerni. Prošlost i sklonost avanturama sada su iza vas. Sada točno znate što želite i sa kim. Tokom ovoga tranzita vjerojatne su odluke o zasnivanju bračne zajednice.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)