Aspekti Hirona sa Sjevernim mjesečevim čvorom

horoscope guru

Aspekti Hirona sa Sjevernim mjesečevim čvorom

Hiron u tranzitu sa Sjeverni mjesečev čvor tranzit prihvaćanja odgovornosti u obitelji, dobrih partnerskih odnosa i odluka o zasnivanju  obitelji ili potomsta.

Hiron konjukcija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem vaše ljubavne želje nikako da se usklade sa željama voljene osobe. Tokom ovoga tranzita vi ćete često misliti da vas voljena osoba ne voli i prigovarati.

Hiron sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem svjesno stvarate probleme sa partnerom jer nemate hrabrosti usprotiviti se onim osobama koje su vas dovele do stanja bijesa, pa se iskaljujete na partneru.

Hiron kvadrat Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem svo svoje vrijeme poklanjate voljenoj osobi i obitelji. Svjesni ste da ste ranije to zapostavljali zbog poslovnih prilika i želje za zaradom, sada to želite nadoknaditi.

Hiron trigon Sjeverni mjesečev čvor aspekt je gdje odnosi u obitelji ili sa voljenom osobom su jedino što vas zanima sada. tokom tranzita bit ćete vrlo privlačni suprotnom spolu i uživati u pogledima.

Hiron inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem uživate u ljubavnim poduhvatima. Svjesni ste da ste neodoljivi suprotnom spolu, pa to iskorištavate. Međutim, tokom ovoga tranzita susret sa osobom iz vaše prošlosti mogao bi poljuljati vaše samopouzdanje.

Hiron opozicija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem popuštate voljenoj osobi i pokušavate unijeti sklad u vaš odnos. Tokom tranzita možete se odlučiti na brak ili potomstvo.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)