Aspekti Hirona sa Lilitom

horoscope guru

Aspekti Hirona sa Lilitom

Hiron u tranzitu sa Lilit tranzit je shvaćanja i prihvaćanja samoga sebe. Suočavanja sa prošlošću i novih zrelih početaka.

Hiron konjukcija Lilit tranzit je u kojem jasno shvaćate svoje sposobnosti, svjesni ste da imate moć nad ljudima. Otpuštate prošlost i gledate pozitivno na ono što je pred vama.

Hiron sekstil Lilit tranzit je u kojem prevladavate dobrim razmišljanje, intuicijom. Vrlo brzo pronalazite riješenja za sve probleme. Znate i svjesni ste svojih pogrešaka iz prošlosti i uporni ste u tome da ih ne ponavljate.

Hiron kvadrat Lilit aspekt je u kojem pokušavate zaboraviti loše stvari, loše odnose. Gledate na život i sebe samoga pozitivnije. Ipak, još uvijek u vama čuči strah i tokom ovoga tranzita sa njim ćete se boriti.

Hiron trigon Lilit aspekt je gdje sami ste odabrali novi put koji je pred vama. Trudite se ne ponavljati iste pogreške, a u tome podrška obitelji jako vam je bitna.

Hiron inkonjukcija Lilit tranzit je gdje uz pomoć obitelji i prijatelja nalazite zadovoljstvo i sreću. Vaši loši dani su iza vas, a vi uživate u svojoj sreći  svakog trenutka.

Hiron opozicija Lilit tranzit je u kojem imate vlastiti mir, svoje zadovoljstvo. Sretni ste onim što ste postigli i rado to dijelite sa drugima. Uloga obitelji tokom ovoga tranzita jako vam je važna jer oni su vaša osobna snaga.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)