Aspekti Hirona sa Ascendentom

Aspekti Hirona sa Ascendentom

Hiron u tranzitu sa Ascendentom tranzit je partnerskih odnosa i ljubavnih odluka. Tokom ovoga tranzita naglašena je seksualnost, šarm i libido.

Hiron konjukcija Ascendent aspekt je u kojem vaš libido je vrlo jak. Strast koju osjećate prema suprotnom spolu u ovom aspektu je sve što vas zanima. Nije vam važno da li će se otkriti vaše avanture.

Hiron sekstil Ascendent aspekt je u kojem ste privlačni suprotnom spolu. Vaša seksualnost je naglašena i suprotni spol vas sa zanimanjem posmatra. Svjesni ste toga i uživate u takvim trenucima.

Hiron kvadrat Ascendent tranzit je u kojem sigurno i spremno ulazite u veze.  Pokušavate naći odgovore, vjerujete da ljubav nije vas zaobišla, međutim ovaj tranzit nije povoljan pošto sami ste neodlučni u tome što želite.

Hiron trigon Ascendent aspekt je u kojem vaša voljena osoba pokazuje  vam emocije, što kod vas uzrokuje veliku sreću i zadovoljstvo. Napokon ljubavni život ima sigurnost.

Hiron inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem spremno ste dočekali onu istinsku ljubav. Našli ste osobu koja vam je vratila samopouzdanje i svjesni ste da voljena osoba neće okrenuti vam leđa.

Hiron opozicija Ascendent tranzit je u kojem vaša seksualnost hrani vaš ego. Mnogi se okreću za vama, što vašem egu prija. Svjesni ste vlastite privlačnosti, no ipak ne upuštate se u flertove.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)