Aspekti Ascendenta sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Ascendenta sa Medium Coeli

Ascendent  tranzit sa Medium Coeli tranzit je poslovnih uspjeha, napretka i izvrsne intuicije.

Ascendent konjukcija Medium Coeli aspket je u kojem vam je važan poslovni uspjeh u kojem jako dobro balansirate, ali također bitna vam je i harmonija ljubavnih odnosa ili braka.

Ascendent sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem gledate da poslovno uspijete. Vaše sve misli i koncentracija usmjereni su na taj uspjeh. Vrlo dobro se snalazite i imate poštovanje nadređenih,a i kolega.

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu.

Ascendent trigon Medium Coeli aspket je u kojem uspješno  obavljate sve radne zadatke, spremni ste na sve da postignete uspjeh. vodite se jako dobrom intuicijom koja vam daje značajne napretke u poslu.

Ascendent inkonjukcija Medium Coeli tranzit je za vas gdje spremni ste na sve da uspijete u onome što želite. Nema toga što vam ne ide od ruke, poslovno i u ljubavnom segmentu ste na vrhuncu.

Ascendent opozicija Medium Coeli aspekt je odličnih odnosa u ljubavi, poslu i brakovima. tokom ovoga tranzita postižete uspjehe i to je vrlo važno za budućnost koja ima sigurnost i stabilnost.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)