AMIR KAZIĆ LEO-šarmantan muškarac koji osvaja!

horoscope guru

Šamrantan i nadasve neodoljivi svojim glasom i stasom Amir Kazić Leo,rođen 17.10.1965. u Tomini kod Sanskog Mosta,dobitnik je mnogih priznanja za svoj umjetnički rad. O njegoovm privatnom životu malo se zna jer je samozataj i skroman muškarac u braku ,živi u istarskom gradiću Brtonigla.

Leo ,vaga u znaku Zodijaka vrlo je zanimljiv prijatelj –  ljubazan društven, šarmantan i ima takta. On zna kako i kad da se odmori i zabavi: postoji vrijeme za izlaske i pripreme,  vrijeme za kavu i duge razgovore , vrijeme kada se ne radi ništa, a opet i vrijeme kada se samo radi.

Osobe rođene u ovom znaku,tako i Leo, znaju da trebaju sebi priuštiti savršen odmor nakon intenzivnog rada, to im je zaista neophodno za uspostavljanje ravnoteže u organizmu. Vrlo je iskusan u održavanju fizičke ravnoteže, međutim, psihičku i emocionalnu ravnotežu ne postiže baš lagano. Iz stanja sentimentalnosti vrlo lako prelazi u sarkastično raspoloženje, da bi odmah zatim postao sretn i veseo. Vaga je prepuna emocija, pozitivnih i negativnih, zavisno od trenutka. Ukoliko zaista želite razumjeti osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, onda trebate shvatiti njihov „proces vaganja“ koji je prisutan u gotovo svim aspektima njihovog života. Njima je potrebno malo više vremena da uzmu u obzir sve strane jednog problema.
Pod pritiskom, a i želje da udovolje okolini, donose brze odluke, koje opet zatim mijenjaju.  Međutim, ukoliko im dozvolite da uzmu vremena koliko im je zaista i potrebno, možete biti sigurni da neće odustati od jednom donesene odluke.Jako  je oprezan i nikada nije nasrtljiv. Ipak nemojte misliti da je Vaga samo smirena i šarmantna osoba. U određenim slučajevima on je zaista takva, ali istovremeno on zna biti dosadan, tvrdoglav i zbunjen. Da bi se razumjela Vaga, potrebno je razumjeti zagonetku prave vage. Onda postaje jasno kako vedri optimizam postaje tiha panika. Kada se Vaga uravnoteži, savršeno je biti u njenoj blizini. Ljubav je veoma bitna za Vagu i može se reći da one nikad ne gube zanimanje za ljubav.

Vaga je zračni znak, ona želi da sve bude sjajno; a ukoliko si dovoljno dugo s njom pretvoriti će te u umjetničko djelo. Fizička ljepota nije jedino važna ovom znaku.
Osobe rođene u ovom znaku su pažljive i usklađene i dobro slaže sa drugim ljudima. Posjeduju ljepotu, gracioznost i prozračan ten.To su kakrakteristike koje baš i pristaju Amiru Kaziću,jer njegova popularnost na našim prostorima a i šire govori sama za sebe. Njjegov šarm i pristup kao čovjeka publici i obožavateljima je onaj istinski i iz srca,bez ironije već čisto davanje sebe u trenucima svojih nastupa. Na poslu je diplomat, u kući je često netaktičan. Vaga voli timski rad , elegantna je i ima dobar ukus.

U stanju je šarmirati sve oko sebe, s toga mogući partneri trebaju stajati u redu ispred njihovih vrata. Veoma su neodlučne kod početka veze i to za njih predstavlja mučenje. Zlovoljnost ih čini bolesnima, a loše ponašanja izaziva kod Vage osjećaj gađenja. Dobar je izgled najvažniji,a njihov buket šarma je neodoljiv. Iza njihovih roza naočala nalazi se velika inteligencija koji želi pronaći smisao svakog problema i  jedno nježno i osjetljivo srce koje više od svega voli biti zaljubljeno. Vaga voli bogatstvo, sjaj, raskoš te stoga nastoji pronaći bogatijeg partnera. Kao partner je vjerna, a isto tako nevjerstvo i nepravdu teško će oprostiti. Duboko je emotivna osoba i  u intimne odnose stupa kada je sigurna u svoje osjećaje. Više je emotivna nego strastvena.

Vaga je pravi diplomat i sve što radi želi raditi u paru. Voli pričati o velikim životnim temama, sve dok razgovor ne ode u previše osobna i neugodna područja da može ugroziti prijateljstvo. Vaga za prijatelje bira privlačne, razborite i vrlo lijepe osobe. Ukoliko dugo čekate na Vaginu odluku i zbog toga počnete prigovarati, vjerujte neće to dugo trajati, Vaginom šarmu nećete se moći oduprijeti.

Za njega su osobe sa kojima surađuje jednako bitni kao i sam posao koji obavlja. Jako mu je važno imati ugodnu atmosferu na radnom mjestu. Voli dijeliti odgovornost i zajedno sa svojim kolegama donositi odluke. Novac mu je potreban da bi sebi i bližnjima priuštiio lijepe stvari, ali  nikada neće raditi sa lošim ljudima da bi postao bogata.

Najnepravednija izreka o Vagi: “Vaga je uvijek neodlučna.” Kada imate mogućnost  predvidjeti posljedicu svake odluke, a sve ima I svoju dobru stranu, teško je odlučiti se.

U svakom slučaju Amir Kazić Leo jedna je karmizmatična i vrlo pozitina osoba koja će još dugo nam srca puniti pjesmom i melodijama koje samo on zna tatko duboko i iz duše iskazati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)