27. studeni / novembar pun Mjesec u Blizancima – s lakoćom kroz sve napetosti idemo naprijed!

horoscope guru


Mnogo je planetarnih sila u igri pod ovim punim Mjesecom, što ga čini i dinamičnim i možda malo raspršenim. On je naš podsjetnik da počnemo raščišćavati nered iz protekle godine. Vrijeme je za otpuštanje stvari koje su postale previše opterećujuće. Stvaranjem lakoće bit će lakše ploviti kroz sve napete energije koje donosi.

Skoro smo došli do kraja kalendarske godine i pod ovim punim Mjesecom mogli bismo početi osjećati da je vrijeme da otpustimo sve probleme koje nam je 2023. donijela.

Iako imamo još jedan pun Mjesec u prosincu/decembru, pun Mjesec u Blizancima 27.11. vodi nas da počnemo razmišljati o tome što želimo pročistiti i čega se želimo riješiti. Što više ne želimo nositi u 2024. godinu? Što je postalo preteško i preopterećujuće? Što nam je oduzimalo previše resursa?

Vrijeme je da počnete razmišljati o otpuštanju teških stvari. Vrijeme je da počnemo čistiti svoje tanjure kako bismo kroz 2024. mogli proći s više usklađenosti, gracioznosti i lakoće.

Iskoristite ovaj puni Mjesec da počnete procjenjivati što je preteško za držati i čega se želite osloboditi u novoj godini. Postavite svoje namjere i iznesite ih Svemiru pod punim Mjesecom. Dopustite im da ih nose snažne energije čišćenja koje donosi puni Mjesec.

Blizanci su predstavljeni Blizancima, gdje je jedan blizanac smrtan, a drugi besmrtan. Ovo predstavlja dualnost koja živi u svima nama. Mi smo i ograničena ljudska bića i beskonačna, bezvremena duša.

Imamo ljudska “pravila” kojih se moramo pridržavati i živjeti po njima, ali naša duša je bezgranična i slobodna.

Ova dualnost koju simboliziraju Blizanci je nešto s čime se možemo povezati i štovati pod ovim punim Mjesecom. Kako možemo cijeniti svoje ljudsko ja, ali onda i poštovati svoju dušu i mudrost koju ona nudi? Kako Blizancima vlada planet komunikacije, Merkur, istraživanje ovog pitanja kroz vođenje dnevnika bilo bi sjajno.
Sva ova planetarna energija u kombinaciji daje ovom punom Mjesecu vatrenu oštricu. I Mars i Lilith su vrlo jake planetarne sile koje nas mogu napuniti i stvoriti neku napetost. Ako je u vama nešto ključalo, ovaj puni Mjesec može pojačati te stvari.

Užarene emocije mogu porasti i možemo se osjećati pomalo razdražljivima ili možda frustriranima kako se stvari odvijaju.

Vrijeme je za otpuštanje stvari koje su postale previše opterećujuće, a stvaranje zabave i društvene aktivnosti mogu pomoći ublažiti sve napetosti koje možda osjećate.

Saturn, planet karme i naš glavni učitelj, također je aktivan pod ovim punim Mjesecom, podsjećajući nas na važnost postavljanja granica i brige o svom zdravlju i dobrobiti.
Merkur je također poznat po svojim izvrsnim društvenim vještinama i sposobnostima pripovijedanja, što puni Mjesec u Blizancima čini fantastičnim vremenom za druženje, okupljanje ili provođenje vremena s prijateljima.

Možemo osjetiti potrebu za dodatnim druženjem ili možemo prirodno otkriti da je naš društveni kalendar ispunjen nekim događajima. Razgovori mogu teći s malo manje truda i možemo se osjećati ugodnije, izaći iz svoje ljušture i podijeliti svoju priču.

Iskoristite ovu energiju na najbolji način tako što ćete zakazati okupljanje ili događaj oko ovog punog Mjeseca.

Mnogo je planetarnih sila u igri pod ovim punim Mjesecom, što ga čini i dinamičnim i možda malo raspršenim. Mars je u kombinaciji, kao i Saturn, plus ženska božica, Lilith je također aktivna.
Možete vidjeti da postoji mnogo pomiješanih energija koje kruže ispod ovog punog Mjeseca. Imamo mnogo različitih planetarnih utjecaja, tako da se možemo osjećati raspršeni pod ovom energijom.

Što god vam se dogodilo, čini se da će ovaj pun Mjesec u Blizancima biti moćan učitelj. Dopustite sebi da budete učenik i vjerojatno ćete otkriti da kako ovaj pun Mjesec bude prolazio, možete razumjeti stvari s boljeg mjesta ili vidjeti stvari iz perspektive veće slike.

Općenito, ovaj puni Mjesec naš je podsjetnik da počnemo raščišćavati nered iz prošle godine i da nađemo vrijeme za druženje s našim prijateljima i obitelji. Stvaranjem ove lakoće bit će lakše ploviti kroz sve napete energije koje puni Mjesec donosi.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)