21. prosinac 2012. najavljuje promjene ciklusa

horoscope guru

21 prosinac

Tema o kojoj želimo govoriti je datum 21. prosinac koji vam je toliko pri srcu, da ga jedni čekaju u radosti a drugi čekaju u strahu.

Suočit ćemo se s temom koja, očigledno, brine mnoga ljudska bića, temom o kojoj smo vam govorili, ali smo primijetili da ono što govorimo često se tumači na različite načine ovisno o senzibilitetu i o evoluciji ovog ili onog ljudskog bića, ove ili one skupine.

Naravno, godina 2012 vrlo važna godina i  označena je na vremenskoj traci.Godina 2012, posebno ovaj kraj godine 2012 najavljuje promjenu ciklusa.

Ova promjena mora biti učinjena prije svega u vama! Ostavit ćete staro odijelo, ovo odijelo koje koristite, ovo odijelo koje odgovara gustoći treće dimenzije, da bi obukli vaše novo odijelo, odijelo od svjetlosti.

Isprva, ovo odijelo od svjetlosti neće biti sjajno, jer ćete samo početi da ga nosite i trebat će, na svaki način, nahraniti ga Energijom Ljubavi sve dok ne manifestira svoju svjetlost i svoju ljepotu. Sve to se neće postići pucketajući prstima!

Transformacija i tranzicija su već započele odavno! Vi to ne primjećujete, ne primjećujete do koje točke se promijenila vaša vibracijska frekvencija, to ne primjećujete jer ste nestrpljivi da bi doživili stvari mnogo dublje, posebnije!

Što može biti posebnije od vašeg buđenja, preuzimanja svijesti o tome tko vi jeste, Dijete Svjetla! Ne postoji ništa vrjednije od vašeg buđenja!

Ovo buđenje je već počelo! Što se stvara u vama? Nestrpljenje, jer predviđate već duboko u sebi kakva će biti vaša budućnost. Nestrpljivi ste da integrirate ovu budućnost, da krenete prema njoj, i živite u potpuno drugačijoj energiji, sa drugačijom svijesti, s drugačijim stavovima i drugačijom Ljubavi.

Ljubav više neće biti posesivna ljubav koja odgovara vibraciji treće dimenzije! Dakako, čak i ljubav treće dimenzije je važna, jer nije uvijek posesivna ljubav, ali obično ljudi vole prije svega same sebe! I ako duboko vole druge, vole ih u smislu onoga što su oni sami!

Čemu služi razmišljanje da sutra ništa neće biti kao danas?

Unutar vas, sutra će zasigurno biti drugačije od danas, jer svaki dan je drugačiji od prethodnog dana.

Zamislite ovo: sve trenutno odaslane misli ljudskih bića (misli straha, patnje i sve vrste nižih misli) sakupljaju se formirajući ogromni sivi oblak. Ovaj oblak ima utjecaj na sav život, na vaš život i na planet, a posljedice će biti teške!

Svjetlo je mnogo snažnije od tame, ali bi bilo jako poželjno da budete što brojniji kako bi energija Svjetlo-Ljubav koja zrači iz vas maksimalno apsorbirala niže energije pretvarajući ih u svjetlo, jer Ljubav-Svjetlo ih apsorbira i pretvara u Ljubav-Svjetlo.

Nakon večeri 21. Prosinca, imajte misli Ljubavi svake večeri. Možete se pridružiti u 20 sati ili u 21 sat – jer mislimo da je ovo dobro vrijeme za sve – i šaljete, nekoliko minuta, najbolje energije Ljubav-Svjetlo svijetu, jednostavno zahtijevajući da se ove energije povežu, nagomilaju u jednu egregoru kako bi apsorbirale svu tamnu svjetlost stvorenu od svih ljudskih bića koja su jako nesretna.

U ovom trenutku, promjene mogu biti izvanredne! Zasigurno, tranzicija će se dogoditi, ali će biti u suštini tranzicija onoga što vi jeste, a tranzicija planeta će biti puno nježnija.

Potrebno je da shvatite da vaša Majka Zemlja reagira na ono što vi jeste, na vaše misli, na vaše emocije, tj. na snagu Ljubavi ili patnje, i reagira tresući se, stvarajući oluje. Ona reagira na razini oceana!

Ako ste vedri, ako ste puno mirniji, ako imate povjerenje i vjeru, ako ste u ovoj energiji Ljubav-Svjetlo, sve može biti drugačije u vašem svijetu!

Tu će nastati još jedan proces: energije generirane tisućama, milijunima, stotinama milijuna, pa zašto ne i milijardama ljudskih bića koja su se opredijelila da ponude malo svoje Ljubav-Svjetlo energije podići će vibracijsku frekvenciju ovog svijeta koji će se promijeniti! Promijenit će ga vaša vlastita vibracijska frekvencija!

Potrebno je da stvarno shvatite da je sve energija! Počevši od trenutka u kom integrirate, u kom shvatite da je sve energija, bit ćete mnogo efikasniji za sebe same i za druge u onom što ćete ponuditi, u Ljubavi koju ćete pustiti da teče od vas samih.

Zaboravite na trenutak da ste gustoća, da ste fizičko tijelo ponekad teško! Podignite vašu svijest prema onome što jeste, prema toj vrsti veličanstvene svjetlosti, ovom Biću od veličanstvene Svjetlosti! Ako podignete vašu svijest prema vašem vlastitom vrhuncu, budite sigurni da će vaše tijelo od materije koje živi u gustoći osjetiti pozitivne učinke; na izvjestan način, prikupit će mnogo važniju energiju i sigurno bolje zdravlje!

Kad bi uspjeli da bolje upoznate sebe, uspjeli bi da se brinete o sebi mnogo bolje! Ako biste bolje upoznali sebe, očito je da ne biste dozvolili da budete obuzdani od bilo čega, od bilo koga! Vaš jedini učitelj bili bi vi sami, biće Svjetlosti koje jeste, u tom trenutku,  upravljali bi u Ljubavi vašim fizičkim tijelom.

Što bi moglo biti ljepše nego da budete upravljani, pomagani, obnovljeni od tog drugog dijela vas samih toliko nepoznatog? Ako zatražite pomoć sebi od sebe samih, budite sigurni da ćete je dobiti!

21. prosinca 2012.malo je važno što će se dogoditi!U svakom slučaju bit ćete prisiljeni doživjeti neke trenutke, bili oni lijepi ili manje lijepi! I jednostavno pokušavajući da se bolje smjestite u odnosu na vas same, nastojeći da se spojite s Bićem Svjetlosti, Božanskim Bićem koje ste vi, da ćete imati utjecaj na sebe same i na čovječanstvo, pa čak i na budućnost vašeg svijeta. Neke stvari su neizbježne, ali postoji mnogo načina da doživite ovu neizbježnost! Dakle, odaberite najbolji način da to doživite!

Sve se mijenja, evoluira, ne samo u vašem sunčevom sustavu, nego i u vašoj galaksiji, a vi ste dio svega ovoga što evoluira, što putuje prema veličanstvenoj budućnosti.

Zašto uvijek vidite manje važne stvari? Pokušavajte sve više zamišljati vašu budućnost. Zasigurno, kada čitate vaše novine i slušate o svim poslovnim subjektima koji se zatvaraju, to vam je dovoljno da ponekad budete tužni, razočarani, uznemireni! Ali ako imate mogućnost da nadvisite i preokrenete svaku situaciju u pozitivnu, s energijom ćete pomoći da se određene teške situacije mogu završiti u nečem pozitivnom.

U stvari, u životu, sve je samo pitanje svijesti! Što više uzdignete vašu svijest, tim više ćete promijeniti ono što se nalazi oko vas. U vašem vlastitom obiteljskom okruženju, možete pomoći onima koji su kraj vas nastojeći da im ne ulijevate moral ili ulijevate u njih filozofiju! Možete biti samo ono što trebate biti!

Ne zaboravite da vaša transformacija, vaša svjesnost može utjecati u pozitivnom smislu na sve one koji su kraj vas. Jedno ljudsko biće može transformirati deset, dvadeset ljudskih bića oko sebe, na svom radnom mjestu! Budite Svjetlo, budite Ljubav, budite svjesni svoje snage Ljubavi!

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)