2019 – godina prekretnice

horoscope guru

2019 - godina prekretnice

U 2019 različiti položaji planeta će imati vrlo izraženi dualni i polariziran utjecaj na čovječanstvo u cjelini, što znači da će 2019. godina biti vrlo turbulentna.

Pročitajte opći horoskop za 2019 i ljubavni horoskop za 2019 godinu.

Saturn koji će krenuti srednjim stupnjevima Jarca zahtijevati će puno vremena i pažnje u izgradnji onoga što je važno i očuvanja integriteta. Tako će ova 2019. biti zapamćena po napretku i rastu svijesti kod ljudi. Razlike među narodima i rasama bit će sve manje.

Ulaskom Urana u znak Bika čovječanstvo će shvatiti da je nužna svijest o očuvanju planete. Krajem 2019 doći će do velikog pomaka u dobivanju čiste energije u fuzijskom reaktoru. Dogoditi će se i nova otkrića u istraživanju svemira i marsa.

Retrogeni Merkur donijet će mnogim osobama koji su na čelu svjetskih udruženja i vlasti, suočavanje sa samim sobom i priliku za zaokret kada razmisle o prošlosti.

Hrvatska će u 2019 godini prosperirati više nego što bi itko pomislio zbog pojave novog i jedinstvenog startupa – takozvanog jednoroga, koji će preokrenuti dugoročne negativne trendove. Iseljavanje će se početi smanjivati i dio će se iseljenih vratiti kući. Velika iznenađenja su moguća na predsjedničkim izborima i naglom porastu popularnosti populističkih stranaka.

U 2019. godini Amerika će biti u velikim brigama zbog predsjednika Trumpa. Zbog velikih demonstracija ljevice, moguće je da će biti ucjenjen povući se s mjesta predsjednika, a na njegovo mjesto bi mogla doći osoba koja do sada nije toliko javno eksponirana. Međutim velika je i vjerovatnost da će se predsjednik Trump tim napadima odoljeti i uspjesno zavrsiti mandat.

U idućoj godini doći će do sve jače suradnje između Sjeverne i Južne Koreje, također i između SAD-a i Kanade. Rusija će se naći  u problemima sa sve više nemira, a Putin će se suočiti s unutrašnjim problemima  u vidu špijunaže koja će na sve načine pokušavati maknuti ga s vlasti. Međutim, Putin će se izboriti i biti još jači, te trn u oku mnogim svjetskim moćnicima. Rusija će vršiti veliki pritisak na Tursku,te će se srediti njeni odnosi sa Sirijom. Veliki preokret će se dogoditi i u odnosima sa Ukrajinom.

U  Europi će mnoge zemlje imati probleme s poplavama koje će biti velikih razmjera ali ce se pojacati kontrola i zastita. Tu će najviše stradati Češka, Mađarska, Velika Britanija. Kanadu i Australiju će zahvatiti veliki požari.

Pomrčina sunca u ljeto 2019. označit će početak velikih problema za Katoličku crkvu, te i sve ostale kršćanske crkve. Napadi će se pojačati i sa strane islamskih ekstremista ali i sekularnih društava.

Također očekuje nas velika eksplozija nasilja na Bliskom istoku.  Iran i Saudijska arabija će uči u otvoreni sukob. Novi val migranata je neizbježan međutim nova politika EU i uspostava vojske na vanjskim granicama će smanjiti njihov priliv.

U Kini će biti velikih problema zbog recesije i dugova, ali će se trgovinski rat s SAD okončati što će dati novi zamah svijetskoj ekonomiji.

AstroTarot – Vaš Prozor u Budućnost! Zabavite se uz naš besplatne servise: tarot , horoskop rune , numerologija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)