Arkanđeo Zadkiel

horoscope guru

Arkanđeo Zadkiel

Arkanđeo Zadkiel radi sa sedmom zrakom, ljubičastim zrakom pročišćenja i transformacije. Pomoć će vam da nađete toleranciju i opraštanje u svom srcu prizivajući njegovu božansku milost. Založiti će se za vas kod Izvora da biste transformirali vaše niže energije. Ovo će vam pomoći da otpustite tvrdoću, bol i negativno mišljenje koja vas je sprječavalo da ostvarite veliku ljubav i posvećenost u svojim odnosima s drugima, a što bi vas učinilo istinski sretnim.

Kad imate viziju savršene ljubavi i kad vizualizirate sebe unutar ljubičastog plamena pročišćenja ponuđenog od Arkanđela Zadkiela, tada počinje pročišćavanje čime se problemi i negativne vibracije rastakaju.  Arkanđeo Zadkiel pomoći će vam da u sebi pronađete milost, suosjećanje, opraštanje i slobodu od samonametnutih lanaca. Otpuštanje negativnog sistema mišljenja pomoći će vam da nađete unutarnji mir i spokoj i da postanete svoj gospodar.

Arkanđel Zadkiel radi u sjedištu čakre duše, iznad glave. Njegova energija i uticaj najjači su subotom. Njegovo eterično stanište je na Kubi.

Ženska partnerica Arkanđela Zadkiela je Ametist. Kristal ametist je simbolična kondenzacija ljubičastog zraka. Ona kombinira bijeli zrak vjere sa plavim zrakom velike, bezuvjetne ljubavi.

Prema Zoharu, Zadkiel je jedan od dva anđela koja pomažu arkanđelu Mihovilu kada ide u borbu. Drugi izvor smatra ga jednim od vođa reda shinanim (Gospodstva) i jednim od devet vladara nebesa. Također, spominje se kao jedan od sedmorice arkanđela koji obitavaju uz Boga.Nadalje, postoji tumačenje po kojemu je Zadkiel anđeo koji je spriječio Abrahama da žrtvuje svoga sina.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)