Arkanđeo Uriel

horoscope guru

arkanđeo uriel

Arkanđeo Uriel zadužen je za transformaciju negativnih misli u pozitivne, u naše srce donosi Božansku radost i pomaže nam da naš život živimo u potpunosti.

Brzi ritam života, pritisak na poslu, emotivne povrede, strah od budućnosti, zabrinutost za materijalno, umanjuju nam sreću i životno zadovoljstvo. Božanska ljubav i utjeha uvijek su nam na raspolaganju. Sve što trebamo je – zamoliti! Povjerenje u Božansku mudrost i vjera da svaki događaj ima svoju svrhu umanjit će zabrinutost za budućnosti i osloboditi nas straha. Dopustimo anđeoskoj radosti da ispuni naše srce!

Uriel je arkanđeo pomoći i mira, ime mu znači: «Božje svjetlo» jer stoluje na Nebu u blizini samoga Boga. Vjeruje se da je Uriel upozorio Nou na potop, da je iz Raja na Zemlju donio božansku umjetnost alkemije i ljudima predao Kabalu, mističnu hebrejsku tradiciju. Često ga slikaju sa znakom Bika na grudima i diskom, simbolom materije, sigurnosti i stabilnosti.

Arkanđeo Uriel daje nam snagu da se suočimo s odgovornostima života, donosi nam sigurnost koja već postoji u dubini našeg bića. Njegov je najveći blagoslov što nam pomaže transformirati bolna iskustva i razočaranja u pozitivna kroz razumijevanje Božje misli koja je iza svih događaja. Svojim svjetlom i mirom pomaže nam u otpuštanju neoprosta i otpora.

Arkanđeo Uriel je povezan uz zemlju, Sjever i horoskopski znak Bika.
Kada nam ponestane stabilnosti u životu i preplave nas bolna sjećanja, molimo se Arkanđelu Urielu. Okrenuti ka Sjeveru zamolimo da svojim svjetlom razumijevanja obasja naš život, iscjeli prošlost i omogući stvaranje novoga života.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)