Arkanđeo Sandalfon

horoscope guru

Arkanđeo Sandalfon

Arkanđeo Sandalfon,  ime znači »brat«, nekoć je, poput Metatrona, bio čovjek, prorok Elizej koji je uzašao u red arkanđela. Sandalfon je zaštitnik glazbe i molitve. Pomaže arkanđelu Mihaelu da glazbom odagna strah i njegove posljedice. Pustite neku umirujuću glazbu i pozovite ga da razmrsi klupko duhovne smetenosti.

Donosi kvalitete intuicije, simpatije i sigurnosti. Arkanđel Sandalfon je ambasador molitvi i njegova odgovornost je da dostavi ljudske molitve Stvoritelju kako bi one bile uslišene. Podsjeća nas na moć molitve, usmjerava da otvorimo svoje srce, um i duh za bilo koju formu iskrene molitve i da osvijestimo da smo podržani od strane anđela. S obzirom da mi kreiramo uz pomoć riječi, naših misli, emocija, imaginacije, namjera i uvjerenja, stvaramo na taj način energiju u našim molitvama. Arkanđel Sandalfon nas podsjeća da je svaka naša molitva uslišena prema božanskom tajmingu, odnosno u onom trenutku koji je za naše najbolje dobro uz milost koja uređuje sve na savršen način.  Sandalfon je nekada postojao u fizičkoj ravni. S obzirom da ima iskustvo života na zemlji kao čovjek, jedno od njegovih zaduženja jeste da se pobrine da ljudi vode računa o planeti zemlji, inspirirajući nas da budemo u harmoniji sa prirodom. Takođe, uči nas važnosti kako da budemo uzemljeni i da sa lakoćom uspostavimo vezu između ovozemaljskog i božanskog nivoa postojanja. Kao anđeo muzike, povezan je sa nebeskim zvucima i potiče nas da slušamo i stvaramo zvuke i muziku koja iscijeljuje, koja nadahnjuje, koja podiže vibraciju našeg bića i koja je blagotvorna kako za nas, tako i za naše okruženje. Njegova najveća moć je upravo demonstracija kako možemo biti u isto vrijeme povezani sa nebom i sa zemljom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)