Arkanđeo Šamuel

horoscope guru

arkanđeo šamuel

Arhanđeo Šamuel pomaže vam da u sebi pronađete suosjećanje, ljubav i opraštanje. Osvjetljava i proširuje plamen ljubavi u vašem srcu i donosi vam «ljubav koja nadilazi svako razumijevanje». Donosi božansku ljubav. Ako želite da otpustite stare negativne emocije, pozovite Arhanđela Šamuela i on će vam pomoći da ih preobrazite.

Arkanđeo  Šamuel vas ispunjava poštovanjem kako biste se mogli predati Bogu. On vas podiže emocionalno, ispunjavajući vas neograničenom ljubavlju i radošću. Arhanđeo Šamuel radi sa trećim zrakom neograničene (bezuvjetne) ljubavi, koji je roza boje.

Njegova energije povezana je sa srčanom čakrom i posebno je usklađena sa Zemljom ponedeljkom.

Predstavlja mušku energiju obožavanja i poštovanja.  Ženski partner Šamuelu je Charity, milosrđe. Ona isijava čistu ljubav i suosjećanje.

Ovaj predivan, moćan i istovremeno nježan arhanđeo Šamuel može vam pomoći kada je Srce u pitanju. Ovaj vas Arhanđeo može naučiti o bezuvjetnoj ljubavi…

Ako se želite osloboditi negativnih emocija, pozovite Arhangel Šamuela. On će vas naučiti da ovakva osjećanja preobrazite u nešto pozitivno, da zamislite adekvatnu pozitivnu emociju ekstremne vrijednosti, a zatim, zlatnu sredinu između te dvije emocije, usku stazu kojom je poželjno ići, koja će vas izvesti na put bezuslovne ljubavi. Probudit će u vama visoko poštovanje, da biste mogli u potpunosti da se predate Bogu. Poklonit će vam pozitivne emocije ljubavi i obožavanja, napuniti vaše srce nesebičnom ljubavlju i radošću.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)