Arkanđeo Raziel

horoscope guru

Arkanđeo Raziel

Arkanđeo Raziel, anđeo je kojeg se smatra anđelom tajnih područja i gospodarom vrhovnih tajni.  Raziel daje inspiraciju i zbog njega Vas privlače duhovne stvari, alternativna područja i ezoterija, dok Sandalphon pomaže da putem meditacije i slušanja glazbe pronađete rješenja za probleme i utjehu u nevoljama.

Arkanđeo Raziel njegovo ime znači »tajna od Boga«. Za njega se kaže da je u neposrednoj blizini Boga, pa čuje sve božanske razgovore o univerzalnim tajnama i misterijima. Zapisao je te tajne u dokument koji je predao Adamu, a koji je nakon toga završio u rukama proroka Henoka i Samuela. Pozovite Raziela kad god poželite razumjeti kakvu ezoteričnu materiju (uključujući i snove), ili pri bavljenju alkemijom ili otkrićima.

Oslobodit će Vašu unutarnju intuiciju, pomoći će Vam da razjasnite sve životne probleme.  Raziel je anđeo znanja i može Vam biti od velike pomoći u podizanju svijesti. Podržava Vaše studije i ako imate ispit, svakako ga pitajte za pomoć kako bi vam ispit uspio onako kako Vi želite

Arkanđeo Raziel zborovođa je Kerubina. Anđeli čuvari svjetla i čuvari zvijezda, imaju četiri krila i brinu se o očuvanju nebeskog znanja. To su anđeli s gorućim mačevima, u svakom trenutku spremni braniti Božje ime i slavu. Kerubini stražare na vratima Raja. Svojim znanjem i svjetlošću s viših razina obasjavaju i dotiču naše živote.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)