Arkanđeo Jeremiel

horoscope guru

Arkanđeo Jeremiel

Arkanđeo Jeremiel,  ime mu znači »oprost Božji«. On nas nadahnjuje i potiče na to da se posvetimo duhovnim aspektima službe. Uz to je angažiran u procesu dosezanja božanske mudrosti.

Jeremiela pozovite ako osjećate duhovni »zastoj«, ili kako biste obnovili zanos na duhovnom putu ili u Božjoj misiji. Jeremiel pruža utjehu tijekom emocionalnog ozdravljenja i pomoć u pitanjima oprosta.

Donosi ljubav, snagu i uvide. Arkanđel Jeremiel pomaže novo pristiglim dušama iz fizičke stvarnosti da proanaliziraju svoj život na zemlji. Na isti način to čini dok smo još uvijek u fizičkoj formi. Pomaže nam da pregledamo svoj dosadašnji život i da donesemo odluku šta želimo da ispravimo, kako bismo unapredili kvalitet svog života. Na ovaj način, postajemo jači i lakše nas je voditi pravim putem. Njegovo ime znači: „Milost božija“ i proces reinkarnacije počinje sa njim. Kada je čovječanstvo nesigurno po pitanju istine i kada su zaboravili šta donosi radost njihovom srcu, tada Arkanđel Jeremiel donosi jasno sagledavanje i omogućava da stvarnost vidimo očima ljubavi i suosjećanja. On nas motivira da budemo posvećeni našem duhovnom putu i da budemo u službi drugih. Želi da iskusimo čistu radost i pomaže nam da ostvarimo harmoniju u svim aspektima života. Jeremiel nas ohrabruje da imamo više razumijevanja i da smo više blagonakloni prema drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)